Николай Ненчев*Ние сме България!От всички нас зависи евроатлантическото ни бъдеще! Ако

...
Николай Ненчев*Ние сме България!От всички нас зависи евроатлантическото ни бъдеще! Ако
Коментари Харесай

Изправени сме пред риск върху родината ни да падне нова желязна завеса и нов авторитарен ред, определен от Путин

Николай Ненчев*

Ние сме България!

От всички нас зависи евроатлантическото ни бъдеще! 

Ако създадем по този начин, че в идващия парламент да има най-малко една същинска дясна, демократична, евроатлантическа и антикомунистическа политическа мощ, която да изиска с точка първа отстраняването на Румен Радев и възобновяване на парламентарната ни народна власт ще бъде доста по-лесно, нали?! Настоящето ще е ясно, а бъдещето неоспоримо! Ние, хората, които в никакъв случай и под никаква форма не сме били свързани с Българска комунистическа партия, Държавна сигурност и производните им, сме доста повече. Дори бихме имали парламентарно болшинство, в случай че желаяме. Ние сме България! Но сме наивни, тъй като позволихме да бъдем подведени, под претекст че децата на комунистическата номенклатура не би трябвало да носят виновността на родителите си и даже могат да бъдат демократи  (има изключения, несъмнено, само че са малко). А те, наследниците им, в доста връзки ги надминаха в слугинажа си към задкулисието и Русия.

Комунистите и наследниците им унищожиха обичайните български политически партии и организации! Създадоха нови, управлявани от децата им, образовани в Москва и на Запад, само че възпитани и дамгосани съгласно идеологията им! Политическото им инженерство не стопира да трансформира парите им в нови и нови планове. Всяка поредна партия или коалиция, основана от тях, е с единствената цел да добие властта и да прави следващи закононарушения – от репресии до криптобанки. 

Днес има риск върху родината ни да падне нова желязна завеса и нов властнически ред, избран от Путин и безумия му режим, обслужван тук от пРезидента ни - „ губернатор на Русия “. Веднъж дестабилизирана, страната ни ще се озове в евразийската сфера на диктат и обърканост. Сега, когато Радев и Нинова разменят досието със ориста на България, ние сме длъжни да реагираме твърдо и бързо. Не можем да сме безучастни към рецесията, която тласна страната ни в лапите на комунистическите наследници.

Подмяната през днешния ден наподобява безочливо устойчива поради мълчанието ни и поради неналичието на опция, която ние сме длъжни да дадем! Не можем да останем безмълвни и безучастни пред личната си орис!

Кръвта на страдалците вика от земята ни! Ние, наследниците им, ще позволим ли страната ни още веднъж да бъде превзета от децата на убийците им? Ще останем ли безмълвни!?

* Текстът е оповестен на фейсбук страницата на създателя, заглавието е на Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР